رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل:
ارائه خدمات فرهنگی و علمی در مناطق محروم ضروری است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: تحولات اثرگذاری در حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده و ارائه خدمات فرهنگی در مناطق محروم یک ضرورت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، وحید فلاح صبح امروز در آیین اختتامیه اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل که در روستاهای دیوا و هشتری بندپی بابل برگزار شد، اظهار کرد: حضور دانشجویان بسیجی و مخلص در اردوی جهادی موجب افزایش معنوی جوانان می‌شود و فعالیت در این اردو، ارزش و فرصت خوبی برای بسیجیان است.

وی با بیان اینکه معرفت، تقوا و اخلاص در اردوی جهادی بین دانشجویان مشاهده می‌شود، گفت: تحولات اثرگذار و خوبی در حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شد، ارائه خدمات فرهنگی و علمی در مناطق محروم یک ضرورت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  واحد بابل تأکید کرد: خواهران بسیج دانشجویی در کلاس‌های مهارت‌آموزی روستائیان به‌عنوان یک مربی در تعلیم و تربیت و هدایت فرزندان آنها برای کسب دانش دینی و انقلابی نقش بسزایی دارند.

فلاح یادآور شد: دوری از خانواده و زندگی کردن با مردم محروم و خودباوری و خودسازی مهم‌ترین دستاورد دانشجویان بسیجی شرکت‌کننده در اردوی جهادی بوده که قابل ارزش و فرصتی ایده آل برای آینده درخشان است.

وی تصریح کرد: دانشجویان بسیجی در فضای علمی دانشگاه و به‌ویژه در برنامه‌های فرهنگی در اردوی جهادی نمادی از انسان‌های شرافتمند هستند که در راستای منویات مقام معظم رهبری و پیروی از ولایت‌فقیه گام برمی‌دارند.

به گزارش آنا، دانشجویان بسیجی حاضر در این اردوها در حوزه فرهنگی، آموزش کلاس‌های علمی، خیاطی و در موضوعات اقتصاد مقاومتی فعالیت کردند.

1398/05/12