در جلسه هیأت رئیسه واحد بابل صورت گرفت
سرپرست معاونت توسعه مدیرت و منابع واحد بابل معرفی شد
سرپرست جدید معاونت توسعه مدیرت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور هیات رئیسه معرفی شد.

به گزارش خبرنگار آنا از بابل، دکتر وحید فلاح رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل  صبح امروزدر آئین تکریم و معارفه معاونان توسعه مدیرت و منابع این دانشگاه بر اصل جامعیت در تصمیم گیری و رعایت قانون تاکید و اظهار کرد: مسئولیت یک امانت است و باید به نحو مطلو به آیندگان سپرده شود وقانون مداری اصل امانت است.

وی افزود: استان مازندران از جمله استان های است که در خط قرمز انرژی قرار دارد و کاهش مصرف و مدیریت هزینه به منزله سرمایه گذاری در یک سیستم است  رعایت این عمل علاوه تابستان باید بطورجدی در طول سال انجام شود

فلاح ادامه داد: تکریم ارباب رجوع در عین حال آنها را می پذیریم و به حرف های دانشگاهیان توجه می کنیم نیازاست بعضی وقت ها نه را تجربه کنیم، بحث اولویت بندی در این خصوص بهترین روش کاری است.

رئیس واحد بابل تصریج کرد: دانشگاه محل کسب علم، دانش و فرهنگ  و تولید محتوای علمی وفرهنگی است پاسخ ها باید عقلانی، علمی و مبتنی بر استعدلال باشد الزامأ مشورت را نباید نا دیده گرفت.

در این جلسه از زحمات دکتر ناصر علی یداله زاده طبری معاون سابق توسعه مدیرت و منابع واحد بابل قدردانی و دکتر ایمان داداشی به عنوان معاون این حوزه معرفی شد.

1398/04/12