رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل:
استادان نقش مهمی در تحقق گام دوم انقلاب دارند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: ارتقای کیفیت فرهنگی، دانش‌افزایی و آگاهی دانشگاهیان نقش مهمی در تحقق گام دوم انقلاب دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، وحید فلاح صبح امروز در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیرماه 1360 عنوان کرد: شهید بهشتی نماد صبر و عدالت بود و در بردباری و قضاوت الگویی اثرگذار برای تمام قضات است.

وی گفت: دانشگاه محل کسب علم و دانش است، مهم‌ترین فعالیت و وظیفه متولیان فرهنگی تبیین گام دوم انقلاب و ترویج فرهنگ علوم اسلامی و دینی بین دانشجویان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تأکید کرد: تحول جدی در حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته که نیاز است خروجی و مصوبات جلسات شورای فرهنگی متناسب با سیاستگذارهای اهداف دانشگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی باشد.

فلاح یادآور شد: یکی از بهترین شیوه اجرایی‌‌کردن برنامه‌های فرهنگی به‌صورت مطلوب و اثرگذار، به‌کارگیری استادان در برنامه‌ها و مباحث فرهنگی در سطح واحدهای دانشگاهی است و ارتقای کیفیت فرهنگی و دانش‌افزایی و آگاهی دانشگاهیان نقش مهمی در تحقق گام دوم انقلاب دارند.

وی با توجه به برگزاری اردوهای جهادی افزود: به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اردوهای جهادی امسال در بخش برادران در مناطق سیل‌زده مازندران و در عرصه عمرانی، بهداشتی و ورزشی و در بخش خواهران در مناطق محروم بندپی شرقی بابل در عرصه‌های فرهنگی، آموزشی، برگزار می‌شود.

به گزارش آنا، برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق(ع) و شهدای هفتم تیر، برگزاری همایش معرفت اخلاق، کارگاه نقش استادان در حوزه تربیتی، تشکیل کمیته جشن فارغ‌التحصیلی، اردوی جهادی بسیج دانشجویی، مسابقه کتاب‌خوانی در فضای مجازی و اردوی تفریحی و سیاحتی بسیج دانشجویی و کارکنان و استادان از مصوبات جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در تیرماه جاری است.

1398/04/03