رئیس دانشگاه آزاد مازندران:
تیم استانی پایش املاک و مستغلات واحد‌های دانشگاهی تشکیل می‌شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران اعلام کرد: آینده نزدیک تیم استانی برای پایش املاک و مستغلات واحد‌ها تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ا، حسین منصوریان صبح امروز در نشست هم‌اندیشی با هیئت رئیسه، مدیران گروه‌های آموزشی و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار اظهار کرد: تشکیل تیم پایش استانی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه در حوزه آموزش برای ساماندهی برنامه‌‌ریزی آموزشی مؤثر بوده است.

وی افزود: با تجمیع مشخصه‌های دروس در نیمسال دوم 97-98 دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران علاوه بر ارتقای کیفیت آموزشی، موفق به بهبود عدد تراکم کلاس‌های درسی و صرفه‌جویی قابل‌توجهی در هزینه‌ها  شدیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با بیان اینکه در آینده نزدیک تیم استانی برای پایش املاک و مستغلات واحد‌ها تشکیل می‌شود، افزود: برای املاک و مستغلات مازاد واحد‌ها در صورتی مجوز فروش صادر می‌شود که آورده حاصل از فروش در طرح‌های اقتصادی و تجاری مصرف شود.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با معرفی اعضای هیئت علمی با عنوان سرمایه اصلی دانشگاه گفت: حفظ شأن و جایگاه اعضای هیئت علمی در چارچوب مقررات از سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی است.

منصوریان بنابر تصمیمات اتخاذ شده با لغو ممنوعیت مجوز انعقاد قرارداد اعضای هیئت علمی با دانشگاه به استادان که برای دانشگاه آورده مالی ایجاد کنند، مشوق‌هایی مانند کاهش ساعت موظفی تعلق می‌گیرد.

آغاز روند یکپارچه‌سازی واحدهای استان مازندران

وی از آغاز روند یکپارچه‌سازی واحدهای استان مازندران خبر داد و افزود: با تکمیل این طرح، مرزهای موجود بین واحدها برداشته شده و می‌توان از ظرفیت هیئت علمی استان برای تثبیت و گسترش رشته‌های تحصیلات تکمیلی استفاده بهینه کرد.

1398/03/05